Çetinkaya Ankara Çıkarması Yaptı

Çetinkaya Ankara Çıkarması Yaptı
Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya , Ankara da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününe katıldı.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dinledi.

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya

Çetinkaya Ankara Çıkarması Yaptı

ANKARA - Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya , Ankara da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününe katıldı.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dinledi.

Kahramanmaraş ziraat odası ve ilçeler ziraat odası başkanları 14 Mayıs dünya çiftçiler günü dolayısıyla Ankara’da Türkiye ziraat odası başkanlığının düzenlediği danışma toplantısında sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşrifleriyle tarım ve orman bakanımız Çalışma ve sosyalgüvenlik bakanlarımızın katılımıyla danışma toplantısı yapıldı.

erdogan-ziraat-odasi.jpeg

Başkan Mehmet Çetinkaya : Ziraat Odası Başkanları olarak toplantıda üreticilerimizin sorunları yaklaşan buğday hasadı sulama sorunları hayvancılık gibi birçok konunun görüşüldüğü toplantı yaklaşık dört saat sürdüğü toplantıda ülke genelinde yaşanan sorunların çözüm ve önerilerinin yeraldıgı toplantıda tzb başkanı Şemsi Bayraktar ileterek üretimin ihmal edilmemesi hususunda ziraat odaları olarak her zaman sahada üretiçimizin yanında olduğunu ilettiler.

Toplantı sonrası ziraat odası başkanları Ankara büyük şehir Belediye başkanı Mansur Yavaşa ziyarette bulunarak depremde üretiçilerimize yapmış olduğu yardımlar dolayı teşekkür ettik, güzel bir nezaket ziyaretinde bulunduk.." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.