Çabasan Tekstil Boya Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu

Çabasan Tekstil Boya Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu
Kandil günlerinin, manevi değerlerin hatırlandığı ve paylaşıldığı özel günler olduğunu belirten Balcıoğlu, barış, kardeşlik ve huzurun tüm İslam coğrafyasına hâkim olmasını diledi.

Balcıoğlu : İslam Aleminin Kandilini Tebrik Ederim

KAHRAMANMARAŞ/ Çabasan Tekstil Boya Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, başta Kahramanmaraş halkı olmak üzere tüm İslam aleminin kandilini kutlayan bir mesaj yayımladı. Kandil günlerinin, manevi değerlerin hatırlandığı ve paylaşıldığı özel günler olduğunu belirten Balcıoğlu, barış, kardeşlik ve huzurun tüm İslam coğrafyasına hâkim olmasını diledi.

“Manevi Değerlerimizi Yaşatmaya Devam Edelim”

Şahin Balcıoğlu, kandillerin birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği mübarek günler olduğuna vurgu yaparak, “Bu mübarek kandil gecesinin tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Başta Kahramanmaraş halkı olmak üzere tüm İslam aleminin kandilini tebrik ediyor, dualarımızın kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplumda Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Balcıoğlu, mesajında toplumun manevi ve ahlaki değerlerinin önemine dikkat çekerek, bu tür günlerin insanlar arasındaki dayanışmayı artırdığına işaret etti. “Kandil günleri, dargınlıkların sona erdiği, kardeşlik bağlarının güçlendiği, yardımlaşma ve paylaşmanın ön plana çıktığı günlerdir” diyerek sözlerini tamamladı.

Çabasan Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu’nun bu anlamlı mesajı, Kahramanmaraş halkı başta olmak üzere tüm İslam dünyasında büyük takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.