DOLANDIRICILAR KISKAVRAK YAKALANDI

DOLANDIRICILAR KISKAVRAK YAKALANDI
DOLANDIRICILAR KISKAVRAK YAKALANDIKahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Türkoğlu Kelibişler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşı dolandıran şahısların yakalandığını duyurdu.Konu hakkında Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı’nca...


DOLANDIRICILAR KISKAVRAK YAKALANDI

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Türkoğlu Kelibişler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşı dolandıran şahısların yakalandığını duyurdu.

Konu hakkında Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklama şöyle; “Türkoğlu İlçesi, Kelibişler Mahallesinde ikamet eden Yusuf ATAKAN (57 yaşında, çiftçi) isimli şahıs, Komutanlığımıza başvurarak; 14.12.2021 günü, saat:17.00 sıralarında ismini bilmediği ve kendisini emniyet  personeli olarak tanıtan bir şahıs tarafından telefon ile arandığını, hakkında suç dosyası olduğunu, dosyanın kaldırılması için elinde bulunan ne kadar para ve altın var ise hazır etmesini istediğini, müşteki arayan şahsın talimatları doğrultusunda hazır etmiş olduğu 139.000 TL ve 8 adet Cumhuriyet altınını şüpheli şahsa elden teslim ettiğini, 15.12.2021 günü saat:13.30 da dolandırıldığını anlaması üzerine müracaatta bulunmuştur. Olay ile ilgili olarak C.Savcısına bilgi verilerek, alınan  talimatlar doğrultusunda JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ile birlikte şüpheli tespitine yönelik araştırmalara başlanılmış olup, şüphelilerin kullanmış olduğu araç plakası kamera incelemesi sonucu tespit edilerek yapılan sorgulamada aracın Osmaniye İli, Kadirli İlçesine giriş yaptığı tespit edilmiştir. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik yerel kolluk güçleri ile koordine sağlanmış, her üç şüpheli de kullandıkları otomobil ile Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü unsurlarınca yakalanmış olup, Komutanlığımızca teslim alınarak, Türkoğlu İlçesine getirilmişlerdir. Şüpheliler alınan ifadelerinde suçlarını ikrar etmişlerdir. Şüpheliler adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

 Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.