Bilge Akademi de Firikli Moral Günü

Bilge Akademi de Firikli Moral Günü
Bilge Akademi de Firikli Moral GünüÖğrencileri Üniversite Sınavına hazırlayan Bilge Akademi Eğitim Kurumu, önceki gün, öğrencilerine davul zurna eşliğinde firik ve dondurma ikramı ile moral günü düzenledi.    ...

Bilge Akademi de Firikli Moral Günü

Öğrencileri Üniversite Sınavına hazırlayan Bilge Akademi Eğitim Kurumu, önceki gün, öğrencilerine davul zurna eşliğinde firik ve dondurma ikramı ile moral günü düzenledi.

     Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Bilge Akademi kurum müdürü İhsan Bayazıt , Önümüzdeki Pazar günü öğrencilerimiz sınava girecek, morallerini yüksek tutmak için kurum olarak Tarhana Firiği, Dondurma, Davul zurna ile bir moral günü düzenledik . günümüze eski milletvekilimiz Sıtkı Güvenç , Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöven hocamız ve dostlarımız katıldı.

    Korona Virüs sebebi ile sürekli sekteye uğrayan eğitim sektörü , 2 yıldan beri zor günler geçirdiğini anlatan İhsan Bayazıt: “ Her şeye rağmen hayat devam ediyor, Hayatın akışı içinde bizde görevimizi yaparak, öğrencilerimizi en iyi şekilde sınava hazırladık, Pazar günü sınav var , öğrencilerimizin yüksek moralle sınava girmesi gerekiyor, kurum olarak biz, evde anne ve babası ise çocuklarımıza yüksek moral vererek sınava girmelerini sağlamamız gerektiği için, Tarhana Firiği , dondurma ikram ettik, davul zurna ile gönüllerince eğlence düzenledik,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.