Resim Kursu düzenlendi.

Resim Kursu düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi ve Piazza AVM iş birliğiyle Resim Kursu düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı kursta geri dönüşümden de faydalanılarak atıklar sanata dönüştürüldü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Resim Kursu Düzenledi.

Sanat Atölyesi Resim Yolculuğu !

KAHRAMANMARAŞ / Büyükşehir Belediyesi ve Piazza AVM iş birliğiyle Resim Kursu düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı kursta geri dönüşümden de faydalanılarak atıklar sanata dönüştürüldü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Piazza AVM iş birliğiyle düzenli aralıklarla vatandaşlarla buluşturulan KAMEK Atölyeleri’nde bu hafta Resim Kursu düzenlendi. Piazza AVM’nin zemin katında düzenlenen atölyeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 4 saat boyunca devam eden ve yüzlerce kişinin katılahdığı atölyede, geri dönüşümden de faydalanılarak atıklar sanata dönüştürüldü.

Renkli görüntülerin oluştuğu atölyede geri dönüşümden faydalanılarak oluşturulan birbirinden güzel ve değerli tablolar AVM’deki vatandaşların da büyük beğenisini kazandı. Etkinliğin çok anlamlı ve faydalı olduğunu belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediyesi ve Piazza AVM’ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.