KURSİYERLERDEN SOSYOLOJİ VE VAROLUŞSAL DÜŞÜNCE PANELİ
KURSİYERLERDEN SOSYOLOJİ VE VAROLUŞSAL DÜŞÜNCE PANELİ
Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş Akademi kursiyerlerince düzenlenen Öğrenci Sempozyumu etkinliği Sosyolojinin Temel Kavramları ve Varoluşsal Düşünce Atölyesi panelleriyle devam etti. Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde eğitmen Sinem Bozhöyük ve Mustafa Büyükdereli başkanlığında gerçekleştirilen oturumlarda 8 kursiyer bildirilerini sundu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kahramanmaraş Akademi” güz dönemini Öğrenci Sempozyumu etkinliğiyle tamamlıyor. 7 Ocak Cuma gününe kadar sürecek sempozyum takvimi kapsamında düzenlenen paneller devam ediyor. Son olarak, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde iki panel daha gerçekleştirildi. Akademi’de “Sosyolojinin Temel Kavramları” adlı atölyenin eğitmenliğini yürüten Sinem Bozhöyük' ün açılış konuşmasıyla başlayan ilk panelde genç kursiyerler; Dilek Gülsoy, Tuğba Cevher, Fatma Vişne, Salih Erayabakan, Yavuz Murat Kekevi sunumlarını gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinliklerin kursiyerlerin akademik serüveninde önemli katkılar sunacağını belirten eğitmen Bozhöyük, “Büyükşehir Belediyesi, kursiyerlerimize çok önemli bir fırsat sundu. Bu sempozyum, katılımcılarımıza akademik gelecekleri için ilk deneyim imkanı oluşturuyor” diye konuştu.
VAROLUŞSAL DÜŞÜNCENİN ÖNEMLİ FİLOZOFLARI
Aynı mekânda düzenlenen bir diğer panel ise Varoşsal Düşünce Atölyesi’nin oldu. Başkanlığını atölye eğitmeni Mustafa Büyükdereli’nin yaptığı oturumda, Nurettin Topçu, Nuri Pakdil ve Güney Koreli düşünür Byung Chul Han gibi önemli isimler konuşuldu. Bildirilerini sunan kursiyerlerden Hasan Can Gürsoy, Şule Yüksel Çalışkan ve Cihan Nur Ardıç; düzenlenen program ve destekler için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.