Kuddusi Baba Bulvarı 14 Temmuz kadar kapalı

Kuddusi Baba Bulvarı 14 Temmuz kadar kapalı
Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi’nde gerçekleştirilecek zemin iyileştirme ve çevre düzenlemeleri dolayısıyla Kuddusi Baba Bulvarı’nın 25 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Kuddusi Baba Bulvarı Kısmi Olarak 14 Temmuz’a Kadar Trafiğe Kapatılacak

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Kuddusi Baba Bulvarı’nın 25 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında tüm alanlarda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi’nde gerçekleştirilecek zemin iyileştirme ve çevre düzenlemeleri dolayısıyla Kuddusi Baba Bulvarı’nın 25 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, bölgede gerçekleştirilecek çalışmalar sırasında ulaşımda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi ve ulaşımda alternatif güzergâhların kullanılmasının önem arz ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.