Kahramanmaraşlı Müteahhitler Sorunların çözülmesini istiyorlar

Kahramanmaraşlı Müteahhitler Sorunların çözülmesini istiyorlar
Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Başkanı Mehmet Kaya, " Üyelerimizin istediği sorunların çözülerek bir an önce inşaat başlanmasını istiyoruz..

Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Aylık olan Toplantısını yaptı..

Müteahhitler Adayları Terletti

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanifi Toptaş , Müteahhitler Birliği toplantısına katılarak müteahhitleri dinlediler..

Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Başkanı Mehmet Kaya ve yönetiminin daveti üzerine Gümüşhan Restaurant'taki akşam yemeğine katılan AK Parti heyeti, yaşanan güncel sıkıntılar hakkındaki sorulara cevap verdiler.

Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Başkanı Mehmet Kaya, " Meslektaşlarımızın sorunlarını dinleyerek onların bir an önce çözülmesini bekliyoruz, 6 Şubattan bu yana iş yapamayan müteahhitlerimiz zor durumda.. çok fazla bir şey istemiyoruz istediğimiz:

Orta Hasarlı Binalar

Uygun Olmayan Alanlar

Yarım kalmış inşaatlar

TOKİ konutları ve Köy evlerinin Maraş dışındaki müteahhitlere verilmesi yanlış diyoruz," dedi.. Kahramanmaraşlı Müteahhitler ise : işlerin yürümemesine tepki gösterdiler.

Yeni Projeler üzerine Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği aylık olan toplantısına katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör , Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Büyükşehir adayı Fırat Görgel, Onikişubat adayı M. Hanifi Toptaş ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, ve Ak Parti heyeti dertli olan Müteahhitlerin dertlerini dinlediler..

1 yıldan beri inşaat yapamayan ve ekonomik olarak çok zor durumda kalan Kahramanmaraşlı Müteahhitler sorularını başkan ve başkan adaylarına sorarak cevap istediler..

kendilerine yöneltilen uygun olmayan alan olarak ilan edilen yerler, orta hasarlı binaların ruhsat sürecinde yaşanmakta olan sıkıntılar ve natamam yani yarım kalan yeni bina inşaatların durumu hakkında kendilerine yöneltilen sorulara cevap verdiler.

Kahramanmaraş sorunları çözmek için çalışacaklarına söz veren başkan adayları daha sonra toplantdan ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum