Kahramanmaraş Fuarı Yeniden Açılıyor

Kahramanmaraş Fuarı Yeniden Açılıyor
Kahramanmaraş Tarım Sanayi ve El Sanatları Fuarı olarak 1982 de açılan Fuar yeniden geleneksel olarak o günkü gibi açılmasına karar verildi.

Ağustos'ta Fuar Açılıyor

Kahramanmaraş Tarım , Sanayi ve el Sanatları Fuarı uzun süre aradan sonra Ağustos Ayında yeniden açılması planlanıyor..

1982 yılında KAHRAMANMARAŞ TARIM SANAYİ VE EL SANATLARI FUARI olarak 1-31 Ağustos tarihleri arasında açılan fuarın yeniden açılacağını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel duyurdu..

Fırat Görgel : Değerli hemşehrimiz!
Kahramanmaraş'ta 1982'te başlayıp, 2009’lu yıllara kadar devam eden ve hafızalarımızda güzel hatıralar bırakan KAHRAMANMARAŞ TARIM SANAYİ VE EL SANATLARI FUARI yeniden açılıyor..
06 Şubat depremleri nedeniyle olumsuz etkinlenen esnaflarımızın işlerini canlandırmak ve hemşehrilerimizin moral ve motivasyonuna katkı sağlamak düşüncesiyle, 09-31 Ağustos 2024
tarihlerinde, Atatürk Parkı Fuar Alanında yeniden hayata geçirilmesi planlanmıştır.
Fuarda oluşturulacak ticari alanlar (Yöresel ürünler, hediyelik ürünler, ahşap ürünler, bakır çeşitleri, mutfak malzemeleri, züccaciye, giyim, kozmetik vb) çocuk oyun etkinlikleri, Spor etkinlikleri, deneyimler, Lunapark ve konserlerle çeşitlendirilerek, fuarın tam bir festival havasında geçmesi sağlanacaktır. Fuara katılım sağlamak isteyen esnaflarımızın 20 Temmuz 2024 tarihine kadar, 0552 983 24 09 nolu telefonla irtibat kurmaları
ya da Kültür, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Tüm esnaflarımıza saygıyla duyurulur.
Fırat GÖRGEL
Büyükşehir Belediye Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.