Kahramanmaraş Fuarı Yeniden Açılıyor

Kahramanmaraş Fuarı Yeniden Açılıyor
1978 de Atatürk parkı olarak düzenlenen 1981 de Fuar olarak yeniden bir bölümü elden geçirilen ve Türkiye en büyük fuar alanı olarak düzenlenen fuar 20 yıldır kapalı duruyordu

Kahramanmaraş Fuarı Yeniden Açılıyor

Tarım

Sanayi

El Sanatları

Güreş Festivali

Dondurma ve Biber Festivali

Halk Konserleri içinde yer alan Fuar düzenli olarak açılmış olsa bu yıl 43. açılmış olacaktı..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel Fuarın açılacağı müjdesini verince esnaf heyecanlandı ama Fuar alanındaki standlar yıkıldı bakalım yenisi açılış gününe kadar yetişecek mi ?

Başkan Görgel’den Ağustos Fuarı Paylaşımı

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 2000’li yıllara kadar devam eden Atatürk Parkı Fuarı ile ilgili heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

fuar-aciliyor-1.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in seçim vaatlerinden “Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı” 20 yıl aranın ardından tekrar vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan fuar öncesi Başkan Fırat Görgel, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Daha önceki yıllarda gerçekleştirilen Geleneksel Ağustos Fuarı’na ait fotoğraflar, “Modumuz; işte böyle bir şey” notuyla paylaşıldı. Vatandaşlardan da fuara dair anılarının paylaşılmasının istendiği gönderi, takipçilerin büyük ilgisini çekti. Kısa sürede binlerce kişiye ulaşan paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.

fuar-aciliyor-2.jpg

20 Yıl Aradan Sonra Yeniden

Kahramanmaraş Atatürk Parkı’nda ilk olarak 1982 yılında kurulan fuarda lunapark, esnaf satış alanları, konserler ve çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyordu. 2000’li yıllara kadar devam eden fuarın 20 yıl aradan sonra tekrar hayata geçirilmesi planlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in vaatlerinden biri olan Ağustos Fuarı için ilgili birimler yoğun bir çalışma içerisinde.

fuar-aciliyor.jpg

43 yıl sonra yeniden fuara koşacağız

Kahramanmaraş 43 Tarım Sanayi ve el Sanatları Fuarı 1 Ağustos da açılıyor, geçmiş yıllarda Güreş Festivali, Biber ve Dondurma Festivali, Halk konserleri ile Kahramanmaraşlılara unutulmaz anlar yaşatan fuarı vatandaş heyecanla bekliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.