Ev Hanımlarına Yangın Eğitimi

Ev Hanımlarına Yangın Eğitimi
u kapsamda İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerince; Atak Derneği, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği personellerine, yangına müdahale eğitimi verilerek tatbikat gerçekleştirildi.

Ev Hanımlarına Yangın Eğitimi

KAHRAMANMARAŞ / Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire başkanlığı ev hanımlarına yönelik yangın eğitimi vermeye başladı.

Ev hanımları yangın Eğitim ve Tatbikatlarını başarı ile Sürdürüyor

Şehir genelinde 23 şube, 345 personel ve 64 araçla daima görev başında olan Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilgi, tecrübe ve müdahale hızını artırmak için de eğitim ve tatbikatlarına devam ediyor.

Her türlü afet ve acil durumda hızlı bir şekilde vatandaşların yardımına koşan, profesyonel kadrosu, modern araç ve ekipmanlarıyla itfaiye olaylara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ederek olası can ve mal kayıplarının önüne geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilgi, tecrübe ve müdahale hızını artırmak için de eğitim ve tatbikatlarına devam ediyor.

Bu kapsamda İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerince; Atak Derneği, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği personellerine, yangına müdahale eğitimi verilerek tatbikat gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitimler ve gerçekleştirilen tatbikatlarla yangına müdahale konusunda daha da bilinçlenen personeller, itfaiye ekiplerine teşekkür ederken İtfaiye Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Şehir genelinde 23 şube, 345 personel ve 64 araçla her türlü afet ve acil durumda vatandaşlarımızın yanındayız.

Vatandaşlarımızın afet ve acil durumlara karşı bilgi, tecrübe ve müdahale hızını artırmak için de eğitim ve tatbikatlarımız artarak devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.