Depremin İzini Çiçeklerle Siliyoruz

Depremin İzini Çiçeklerle Siliyoruz
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Depremlerinin izlerini silmek ve şehri güzelleştirmek amacıyla şehir merkezinde çiçek ekmeye başladı.

Depremin İzini Çiçeklerle Siliyoruz

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Depremlerinin izlerini silmek ve şehri güzelleştirmek amacıyla şehir merkezinde çiçek ekmeye başladı.

Şehir merkezindeki kavşaklar, bulvarlar ve refüjler renkli çiçeklerle donatılarak, vatandaşlara görsel bir şölen sunuluyor. Kent estetiğini sağlamak amacıyla yapılan peyzaj ve bitkilendirme çalışmaları, Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası için hummalı bir şekilde devam ediyor.

deprem-cicekleri.jpg

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, begonya, petunya, papatya, sardunya, kadife çiçeği, horozibiği, vapurdumanı, lale, menekşe ve rozet çiçeği gibi farklı türlerde çiçekler kullanılıyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kent estetiğinin sağlanması için peyzaj uygulamalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti. Vatandaşlar da deprem sonrası gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirdi.

deprem-cicekleri1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.