Beşen'den Üyelere Teşekkür

Beşen'den Üyelere Teşekkür
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve 1. Meclis Başkan vekili seçilen Mehmet Beşen Meclis üyelerine teşekkür etti.

Beşen'den Üyelere Teşekkür

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve 1. Meclis Başkan vekili seçilen Mehmet Beşen Meclis üyelerine, dostlarına teşekkür etti.

Mehmet Beşen yaptığı açıklamada : 18 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilk Meclis Toplantısı’nda 1. Meclis Başkan Vekili olarak seçilmem münasebetiyle tebrik ve destek mesajlarını ileten Çok Değerli Dava Arkadaşlarıma, Teşkilat Mensubu Kardeşlerime, tüm Meclis Üyelerimize ve Kıymetli Dostlarıma yürekten teşekkür ederim.


Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin liderliğinde ve ferasetinde Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği için çıktığımız bu yolda sizlerin desteği ve dualarıyla, Kahramanmaraş’ımızın yeniden inşa ve ihyası için hep birlikte çalışacağız.


Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel Beyin öncülüğünde kadim ve kahraman şehrimizi ayrışmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde daha da ileriye taşımanın azim ve kararlılığı içinde olacağız.


Kahramanmaraş'ın tarihine ve kültürüne sadık kalarak, her kesimin hak ve hukukunu gözeterek, şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Bu yolda sizlerin desteği, önerileri ve duaları bizim için büyük bir ilham kaynağı olacak.

Hep birlikte el ele vererek, Kahramanmaraş'ın yeniden yükselişine şahit olacağız.


Bu duygu ve düşüncelerle, özellikle seçim süreci boyunca bizlere desteklerini her daim gösteren Cumhur İttikafı bileşenlerimize ve dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.


Rabbim bizlere güven ve sevgi duyan dostlarımıza karşı mahcup eylemesin inşallah ," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.