Beşen: Çok işimiz var !

Beşen: Çok işimiz var !
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Mehmet Beşen, Gazeteci Bekir Doğan ile Maraş gündemini yapılacak işleri değerlendirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi 1. Başkan Vekili Mehmet Beşen

"Yapılacak Çok İşimiz Var !"

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Gazetesi ve www.kahramanmarasgazetesi.com.tr haber sitesi İmtiyaz sahibi Bekir Doğan ile bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi 1. Başkan Vekili Mehmet Beşen, " yapacak çok işimiz var," dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan ilk Meclis toplantısında Meclis üyelerinin oyu ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan vekilliğine seçilen Mehmet Beşen hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gazeteci Bekir Doğan , Mehmet Beşen ile bir süre sohbet etti. Kahramanmaraş Meselelerini masaya yatırdı..

Kahramanmaraş'ta Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin yapması gereken hizmetler , bundan öncesinde ise Mehmet Beşen ile 31 Mart 2024 sonrası Kahramanmaraş Fotoğrafını değerlendirdik..: 4 CHP'li, 3 Yeniden Refah Partili, 3 Ak Partili, 1 İyi Partili Belediye başkanlığının kazandığı için Meclis Renklendi.. : Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediye Meclisinde çok renkleri bir arada tutacak tek üye olarak 1. başkan vekilliğine seçilen Mehmet Beşen her kesim tarafından kabul gördü.. şehirde olumlu hava ile karşılandı.

Kahramanmaraş 'ta yapıcı insan olarak bilinen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekilliğinde Mehmet Beşen hayırlı görevler diliyoruz, Tebrik ediyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.