Ak Parti Sahaya indi

Ak Parti Sahaya indi
Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, soğuk, kar, yağmur demeden herkesi ziyaret edere destek istiybor..

Ak Parti Uzun Çarşıda !

BEKİR DOĞAN

ONİKİŞUBAT / Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fırat Görgel, Milletvekilleri ve parti teşkilatı Onikişubat İlçesi uzun çarşıda esnaf ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş yeniden inşaa etmek için kolları sıvayan Ak Parti ekipleri : “ Şehrimizi en hızlı ve en güzel şekilde yeniden inşa ve ihya edeceğiz inşaallah “ diyerek çalışmalar hakkında bilgi verdiler..

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanımız Vahit Kirişci, Milletvekilimiz Tuba Köksal, İl Başkanvekilimiz Cüneyt Doğan , Ak Parti Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Kara ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ve teşkilatlarımızla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarındaki Uzun Çarşı esnaflarını ziyaret ederek dua ve desteklerini talep ettik.

22 yıldır Ak Parti kademelerinde yer alan Başkan Adayı Fırat Görgel, her türlü meseleleri biliyoruz, 1 nisan sabahı inşallah görevimize başlayarak tüm sorunları bir bir çözeceğiz, Kahramanmaraş sizlerle birlikte yöneceğiz,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.