Afşin Eskisinden Daha Güzel Olacak!..

Afşin Eskisinden Daha Güzel Olacak!..
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ‘6 Şubat Depremlerinin izlerini hep beraber sileceğiz dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel,

Afşin Eskisinden Daha Güzel Olacak!..

AHU YAREN BİNİCİ

AFŞİN – Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ‘6 Şubat Depremlerinin izlerini hep beraber sileceğiz. Eskisinden daha güzel bir Afşin olacak. Önümüzdeki yıl Kurban Bayramında başka konuları konuşuyor olacağız,’ dedi.

Afşin İlçesinde esnaf ziyareti yapan, TOKİ Konutları ve yerinde dönüşüm projelerini inceleyen, Belediye Çalışanları ile toplantılar yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Afşin Belediyesi ziyareti sonrasında belediye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç şunları söyledi: ‘Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’i ilçemizde görmek bizlere büyük mutluluk verdi. Kendisiyle şehrimizde hayata geçirilecek projeler hakkında son derece verimli ve yapıcı görüşmeler gerçekleştirdik. Büyükşehir ve Afşin Belediyeleri olarak el ele vererek memleketimize kazandıracağımız hizmetler için var gücümüzle çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte daha güzel bir Afşin için çalışmaya kararlıyız. 6 Şubat 2023’teki asrın felaketinin izlerini el ele gönül gönüle sileceğiz,’ dedi.

Afşin ziyaretini değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fîrat Görgel ise, ‘Bugün Afşin ilçemizde verimli bir ziyaret oldu. Büyükşehir olarak ne yapacağız, ilçe belediyemiz ne yapacak birlikte kararlar aldık. Afşin’imiz hayırlı olsun,’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.