6 Şubatın Birinci Yıl Dönümünü dua ile karşılıyoruz

6 Şubatın Birinci Yıl Dönümünü dua ile karşılıyoruz
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 6 Şubat Depremleri ve 11 ildeki Deprem Şehitleri için Kahramanmaraş'ta Sultan Abdulhamithan Camii de mevlit okutuldu..

Depremde Hayatını Kaybeden Deprem Şehitlerine Mevlit okutuldu, Dualarla Yâd Edildi

Deprem Şehitlerine Mevlit Okutuldu

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden deprem şehitleri için Erzurumluoğlu Camii’nde düzenlenen mevlid-i şerif programına katılan devlet erkanı ve vatandaşlar dua ettiler.

Ev sahibi Başkan Hayrettin Güngör : “Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 6 Şubat’ta meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için İl Emniyet Müdürlüğünce Erzurumluoğlu Camii’nde düzenlenen mevlid-i şerif programına katıldı. Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen programda, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla yâd edildi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Başkan Hayrettin Güngör, “6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü yaklaşırken Emniyet Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen mevlid-i şerif programında, depremde kaybettiğimiz kardeşlerimizi dualarla ve hayırla yâd ettik. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.