TOKİ Konutları Yangını Korkuttu !

TOKİ Konutları Yangını Korkuttu !
İftar saatinde saat 19 30 Soralarında Karataş Mahallesinde TOKİ konutları inşaat Şantiyesi Konteynerlerinde çıkan yangın herkesi korkuttu.. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Toki Şantiye Alanında Çıkan Yangın Sonrası Olay Yerinde İncelemede Bulundu

TOKİ Konutları Yangını Korkuttu !

Can Kayıbı yok

Yangında Maddi Hasar Meydana Geldi

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ," TOKİ konutları inşaat şantiyesinde çıkan yangında sadece madde hasar meydana geldi can kayımızı veya yaralımız yok," dedi.

İftar saatinde saat 19 30 Soralarında Karataş Mahallesinde TOKİ konutları inşaat Şantiyesi Konteynerlerinde çıkan yangın herkesi korkuttu.. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Toki Şantiye Alanında Çıkan Yangın Sonrası Olay Yerinde İncelemede Bulundu Basın açıklama yaptı.

Vali Ünlüer : Dulkadiroğlu ilçemizde yapımı devam eden Karataş Mahallesi TOKİ Konutları şantiye alanında çalışan işçilerin kaldığı Konteyner Koğuşlarda saat 19.30’da meydana gelen yangın ihbarı üzerine itfaiye ekiplerimiz ivedi olay yerine sevk edilmiş ve yangın kontrol altına alınmıştır.

Kahramanmaraş valisi Mükerrem Ünlüer, yangın olayının hemen ardından alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Ünlüer burada yaptığı açıklamada: "Şehrimize geçmiş olsun. TOKİ konutlarımızda çalışan işçilerimizin kaldığı konteynerlerde bu akşam üzeri bir yangın çıktı. Şu an itibarıyla yangın bölgesindeyiz, çok şükür yangında herhangi bir can kaybının olmadığını tespit ettik. Panik yapmaya gerek yok. Şu anda yangın söndürüldü ve kontrol altına alındı. İşçi arkadaşlarımızın kalacak yerlerini ayarlamak üzere arkadaşlarımıza gerekli talimatı verdim. Yangın elektrik kontağından kaynaklandığını arkadaşlarımız ifade ediyorlar ama bu daha detaylı bir araştırma yapıldıktan sonra anlaşılacaktır. Tekrar ifade etmek istiyorum herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Çalışanlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.