Baronun 75. Kuruluş Yıldönümü

Baronun 75. Kuruluş Yıldönümü
Baro Başkan Yardımcımız Av. Neval Oturakçı Tanrıverdi, Baro Başkanımız Av. Muhammed Burak Gül’e, görev dönemi boyunca özverili çalışmalarından dolayı şükranlarını ve teşekkürlerini sunarak, plaket takdiminde bulunmuştur.

Baronun 75. Kuruluş Yıldönümü

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Barosunun 75. Kuruluş Yıl dönümü ile 2024 – 2025 Adli Yıl açılışı programı kapsamında; meslekte 25, 30, 35, 40 ve 50. Yıllarını dolduran meslektaşlarız ile 2018 - 2024 Tarihleri arasında Baromuzda görev yapan Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu Üyeliği ile Türkiye Barolar Birliği Delegeliği görevini yapan meslektaşlarımıza, hizmet anısı plaketleri Kahramanmaraş Barosu Av. Mehmet Ali Kısakürek Konferans Salonunda düzenlenen törenle Baro Başkanımız Av. Muhammed Burak Gül tarafından takdim edilmiştir.

baro2.jpg

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan törenin açılış konuşmasında Baro Başkanımız Av.Muhammed Burak Gül; “6 Şubat’ta meydana gelen ve büyük acılar ve kayıplara yol açan depremler nedeniyle kaybettiğimiz vatandaşlarımızı ve meslektaşlarımızı rahmet ve saygıyla andıklarını belirterek, Baromuzun 75. Kuruluş Yıl dönümünü ve 2024 – 2025 Adli Yılını kutlayarak, yeni adli yılın milletimiz ve ülkemiz için hayırlı ve adil bir yıl olmasını temenni etmiştir. Konuşmasında ayrıca meslekte 25, 30, 35, 40 ve 50. Yıllarını dolduran meslektaşlarımız ile 2018 - 2024 tarihleri arasında Kahramanmaraş Barosu Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulları ile Türkiye Barolar Birliği Delegeliği görevini yapan meslektaşlarımızı kutlayarak, hak ve hukuk mücadelesinde nice meslek yılları dileklerini ve teşekkürlerini belirtmiştir.

baro.jpeg

Baro Başkanımız Av. Muhammed Burak Gül’ün konuşmasının ardından; meslekte 25, 30, 35, 40 ve 50. Yıllarını dolduran, meslektaşlarımız ile 2018 - 2024 tarihleri arasında baromuzun Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulları ile Türkiye Barolar Birliği Delegeliği görevini yapan meslektaşlarımıza plaket takdimi yapılmıştır.


Program sonunda; Baro Başkan Yardımcımız Av. Neval Oturakçı Tanrıverdi, Baro Başkanımız Av. Muhammed Burak Gül’e, görev dönemi boyunca özverili çalışmalarından dolayı şükranlarını ve teşekkürlerini sunarak, plaket takdiminde bulunmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.