Zafer Dedesi Konuşuluyor !

Zafer Dedesi Konuşuluyor !
30 Ağustos Zafer Bayramında : ortaya çıkan 100 yaşının üzerindeki dede bayrak taşıması duruşu ile 30 Ağustos Zafer Bayramını bizlere yeniden yaşattı.

Zafer Dedesi Konuşuluyor !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - 30 Ağustos Zafer Baramında elindeki şanlı bayrağımızla geçit törenine katılan Kahramanmaraşlı dede günün konusu oldu.

Manevi, Milli , Dini , Gelenek ve Göreneklerimizin kaybettiğimiz bugünde tek kişilik ordu gibi, Atatürk gibi bayrak elinde dünyaya meydan okuyan dedemiz Kahramanmaraş'ta günün adamı oldu.

o-dede.jpg

Zafer Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü büyük bir coşku ve heyecanla kutlanırken, Dedemizin Bayrağımızın taşıması insanları duygulandıran dedemiz günün konusu oldu.

Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşıyım dercesine elindeki şanlı bayrağımızla yolu inletircesine giden dedemiz gençlere mesaj verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun hey gençler neredesiniz bu bayrak yere düşmez diyordu. Kendinden sonra Bayrağı taşıyacak genç arıyordu..

Türk milletinin neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin ispatıdır. Dedemizin şanlı yürüyüşü !.. Milli Mücadele’miz 102 yıl önce Büyük Taarruz ile taçlanmıştır. Aziz ecdadın torunları olarak bizlere düşen görev ise de bu mukaddes emanete sahip çıkarak gelecek nesillere aktarmaktır. Bizler, aynı ruh ve inançla ülkemiz ve milletimiz için gayret göstermeyi sürdüreceğiz” diye dercesine geçit törenine katılması duygulu anlar yaşattı.

“Zafer Bayramı’mız Kutlu Olsun”

Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor diyerek tören geçitine böyle katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.