Teyzem Ayasofya'ya Gitsin !

Teyzem Ayasofya'ya Gitsin !
Teyzem Ayasofya'ya Gitsin !BEKİR DOĞANTÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ayasofyayı görmeyen teyze kalmasın kampanyası ile Türkoğlu teyzeleri İstanbul'a Ayasofya camine gönderdi.Türkoğlu...

Teyzem Ayasofya'ya Gitsin !
BEKİR DOĞAN
TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ayasofyayı görmeyen teyze kalmasın kampanyası ile Türkoğlu teyzeleri İstanbul'a Ayasofya camine gönderdi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş : Ayasofya hep cami olarak kalacak!
Sen merak etme teyzem; Dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Ayasofyayı bundan 3 yıl önce cami olması için adımını attı. İlelebet artık burası cami olarak kalacak. Tüm Müslüman alemi artık burada namaz kılacak.
Dün bildiğiniz gibi afetzede hanım kardeşlerimizi, “Ayağının Altına Cennet vadeliden” analarımızı Payitahtımıza İstanbul’a yolcu etmiştik. Oraya ulaşan Analarımız, bacılarımız hanım kardeşlerimiz İstanbul , Ayasofya’da namazlarını eda etmişler
Bir annemiz sayın Cumhurbaşkanımıza ve bize selam söylemiş. Merak etme annem artık burası hep cami olarak kalacak. Esaretin zincirleri, bundan 3 yıl önce kırıldı. Müze olarak yüreğimizi acıtan kutsal mabedimiz artık Cami. Bizde sizler gibi Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır.
Hanım Sultanlarımızın Payitahtımız İstanbul’da gördükleri yeni yerler oldukça bizde mutlu oluyoruz. Gördüğünüz sadece tarih değil bir medeniyet. Hayırlı gezmeleriniz olsun diyereke Teyzeleri İstanbul gönderdi.. Teyzeler ise Ayasofya da namaz kılmanın mutluluğunu yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.