Kalın , Narlı Ziyaret Etti !
Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın’dan Kahramanmaraş Ticaret Borsası’na Ziyaret
HABER: Ahu Yaren Bilici
KAHRAMANMARAŞ – 1-7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KMSMMMO) Başkanı Abdullah Kalın, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Başkan Narlı’ya çiçek takdim edilirken, Muhasebe Haftası’nın anlam ve önemine dikkat çekildi.
Gerçekleşen görüşmede mali müşavirlik ve muhasebe mesleğinin toplumsal hayattaki rolü, ekonominin sağlıklı işleyişine sunduğu katkılar ve deprem bölgesi olan Kahramanmaraş’ta meslek mensuplarının karşılaştığı sorunlar ele alındı. Özellikle afet sonrası süreçte işletmelerin yeniden ayağa kalkmasında mali müşavirlerin üstlendiği sorumluluklara vurgu yapıldı.

KMSMMMO Başkanı Abdullah Kalın, muhasebe mesleğinin sadece kayıt tutmaktan ibaret olmadığını, kamu mali disiplininin sağlanması, işletmelerin sürdürülebilirliği ve ekonomik şeffaflık açısından kritik bir görev üstlendiğini ifade etti. Deprem sonrası süreçte meslek mensuplarının yaşadığı yapısal ve ekonomik sıkıntılar hakkında da karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Ziyaret sonunda Başkan Kalın, nazik kabulleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı’ya teşekkür ederek, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Muhasebe Haftası kapsamında gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, mesleğin toplum ve ekonomi açısından taşıdığı değerin bir kez daha altını çizdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.