"Kahramanmaraş Basın Başvurusun Bekliyoruz "

"Kahramanmaraş Basın Başvurusun Bekliyoruz "
Basın İlan Kurumu Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Said Güngör"Kahramanmaraş Basın Başvurusunu bekliyoruz !"BEKİR DOĞANGAZİANTEP/ Basın İlan Kurumu Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Said Güngör : " Kahramanmaraş'taki internet siteleri,...

Basın İlan Kurumu Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Said Güngör
"Kahramanmaraş Basın Başvurusunu bekliyoruz !"
BEKİR DOĞAN
GAZİANTEP/ Basın İlan Kurumu Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Said Güngör : " Kahramanmaraş'taki internet siteleri, gazeteler resmi ilan ve reklam almak istiyorlarsa işleri düzenli gitmesi için Temmuz ayı sonuna kadar kurumumuza kayıt olmaların bekliyoruz ," dedi.
www.marasgündem.com.tr ilan başvurusu için Gaziantep'e giden, Gazeteci Mehmet Taş, Bekir Doğan, Basın İlan Kurumu müdürlüğüne bir süre önce atanan Hikmet Said Güngör'e hayırlı olsun ziyareti yaparak bir süre sohbet etti.
BİK Gaziantep Şube Müdürü Güngör : " Bildiğiniz gibi internet Kanun 1 Nisan da yürürlüğe girdi.. 6 Şubat Depremleri sebebi ile Kahramanmaraş'ta bugüne kadar öteleme yapıldı.. Ancak Kahramanmaraş ve ilçelerinde Resmi ilan alacak olan, Resmi kurumlardan, reklam alacak olan gazeteciler, kurumun istemiş olduğu evrakları ile Bu ay sonuna kadar bize ulaştırdılarsa bir an önce ilan veya reklam yayınlamaya başlarlar.. işin düzene girmesi için gazeteci arkadaşlarımızdan resmi baş vurularını bu ay sonuna kadar yaparlarsa çok güzel olur, tüm ilan ve reklamlar kurum üzerinden geçecektir," dedi..


Tüm gazetelere yapılması gereken ve istenilen evraklarla alakalı mail gönderildiğini dile getiren Güngör : " Resmi kurumlardan reklam alacak olan Haber Siteleri veya haftalık, 15 günlük veya aylık gazetelerin, bir sahibi , bir yazı işleri müdürü, bir fikir işçisi muhabir olmak üzere basın sigortası yatan vasıflı gazetecileri , kadrosunda göstermesi gerekiyor..
Resmi ilan alacak olanlar ise bir sahibi, Sorumlu yazı işleri müdürü en az 6 SSK Basın Kanuna göre sigortası yatan, vasıflı geçmişe dönük 18 ay sigortası olan kadrosunu tamamlayarak kuruma başvurması gerekiyor..
Kurum üzerinden geçmeden yayınlanan ilanlar veya reklam için Sayıştay denetçisi isteyeceğimiz gibi, suç duyurusunda da bulunacağız" diyerek noktayı koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.