Göksun Kısa Sürede Eski günlerine Kavuşacak

Göksun Kısa Sürede Eski günlerine Kavuşacak
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan GürbakGöksun Kısa Sürede Eski günlerine KavuşacakBEKİR DOĞANGÖKSUN / Kahramanmaraş Göksun ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında Kırkız çadırlarında kalan Deprem Zedeleri...

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak
Göksun Kısa Sürede Eski günlerine Kavuşacak
BEKİR DOĞAN
GÖKSUN / Kahramanmaraş Göksun ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında Kırkız çadırlarında kalan Deprem Zedeleri Ziyaret eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ramazan Gürbak: " Göksun ilçemiz , Elması, Tarımı, Yayla Turizmi sebebi ile bizim göz bebeğimiz, bu yaralar sarılarak kısa süreden inşallah el birliği ile ayağa kaldıracağız," dedi.
6 Şubat 2023 Sabah Saat 04 17 den bu yana saha da olduğunu , aynı zamanda Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanı olarak bölgenin yer yerine elinden gelen yardımı ulaştırdığını anlatan Ramazan Gürbak, " İlim adamlarımız diyor ki artık Kahramanmaraş 'ta 400 yıl deprem yok.. Bu sebeple Türkiye en sağlam yeri bugün Kahramanmaraş olup , şehir dışına giden Kahramanmaraşlıların evlerine dönerek , yıkılan iş yerlerini evlerimizi yeniden ayağa kaldırmalıyız.. Bir elin nesi var iki elin sesi var el ele vererek Göksun ve Kahramanmaraş birlikte imar edeceğiz, " dedi.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığına bugünde Kahramanmaraş geleceğini ifade eden Ramazan Gürbak : " Göksun kısa süre sonra inşallah el birliği ile ayağa kalkarak eski güzel günlerine kavuşacaktır," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.