Göksun İçin Ortak Akıl Buluşması

Göksun İçin Ortak Akıl Buluşması
Türkiye Örnek Belediye Başkanı Selim Cüce

Türkiye Örnek Belediye Başkanı Selim Cüce


Belediye Başkanlarının Bir Araya Getirdi


Göksun İçin Ortak Akıl Buluşması

BEKİR DOĞAN
GÖKSUN - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi ilçe ve Kasaba Belediye Başkanlarının bir bölümü ile bir araya gelen Göksun Belediye Başkanımız Selim Cüce, ilçe merkezi ve beldelerde geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı görevinde bulunmuş isimlerle istişare ve danışma meclisi toplantısı düzenledi.

Başkan Selim Cüce : Göksun Merkez eski Belediye Başkanları, Kasaba eski Belediye Başkanlarının hayatta olan , vakti müsait olanları Göksun Belediyesinde toplayarak istişare Meclisi kurdu.

Toplantıda, Göksun’un geçmişten günümüze gelişim süreci, belediyecilik alanındaki deneyimler ve geleceğe yönelik planlanan projeler ele alındı.

goksun-belediye-baskanlari.jpeg

Başkan Cüce, ilçenin hafızasını oluşturan önceki dönem başkanlarının bilgi ve birikimlerine büyük önem verdiklerini belirterek, ortak akıl ve istişareyle hareket etmenin ilçeye değer katacağını vurguladı.

Düzenlenen toplantıya geçmiş dönem belediye başkanlarından Münir Sıtkı Turan, Ramazan Hurç, Ali Kıraç, Doğan Kuşoğlu, Yusuf Özbeyler, Mustafa Kıraç, İsmail Güzel, Osman Özdil, Bayram İnce, Mehmet Kişioğlu,Cuma Gürbüz, İbrahim Alıcı ve Nuri Gişi katıldı.

Program, ortak paydada buluşmanın verdiği memnuniyetle tamamlandı.Kamuoyuna, Göksun’un ortak akıl ve dayanışma ruhuyla geleceğe emin adımlarla ilerlediği mesajı verildi. Program karşılıklı fikir alışverişi ve samimi sohbetler eşliğinde sona erdi.

Türkiye de bir ilk olan : Geçmiş dönem belediye başkanları Meclis ortak akıl ile Göksun daha çok hizmet etmek için her ay bir araya geleceğiz, Tabi belediye başkanlarımızın tamamı bu değil, ilçede olmayan var, şehir dışında olanlar var , mümkün olduğunca her ay düzenli Belediye Başkanlarımızı dinleyeceğiz," dedi.

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce : bir ilke imza atarken, çok verimli sohbetlerin çıkması ile yeni projeler ortaya kondu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum