Fidan’dan İlk Ziyaret Kuybu’ya
Fidan’dan İlk Ziyaret Kuybu’ya
KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Lokantacılar, Pastaneciler ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Hacı Fidan, mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Yeni Başkan Fidan, mazbata töreninin ardından ilk ziyaretini Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu’ya gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş Lokantacılar, Pastaneciler ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanlığını kazanan Hacı Fidan, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Halil Ersu Gökşenli’den aldı. Mazbata törenine, oda yönetim kurulu üyeleri Necati Dilikısa, Abdulkadir Ceyhan, Ömer Faruk Bayraktar, Osman Bolat, Akif Nane ve Bilal Beyaz da katıldı. İlçe Seçim Kurulu’nda bir süre seçim sürecine dair sohbet eden heyet, daha sonra mazbata tesliminin ardından ziyaret programına geçti.

Mazbatasını aldıktan sonra ilk resmi ziyaretini KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu’ya yapan Başkan Hacı Fidan, Kuybu’ya mazbatasını takdim etti. Ziyarette esnafın mevcut durumu, oda çalışmaları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette konuşan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, yeni seçilen oda başkanlarını tebrik ederek, “Asıl görev bugünden sonra başlıyor. Biz zor olana talip olduk. Yeni seçilen oda başkanlarımızla birlikte Kahramanmaraş esnafına hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz iyilik olsun, güzellik olsun, birlik olsun istiyoruz. Ancak birileri de bu birliği karıştırmaya çalışıyor,” ifadelerini kullandı.
Kahramanmaraş Lokantacılar, Pastaneciler ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Hacı Fidan ise seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, “Seçim süresince bizlere destek veren tüm esnafımıza şükranlarımı sunuyorum. Görev sürem boyunca ustalarımızla istişare ederek, odamıza ve esnafımıza en güzel hizmeti vermek için çalışmaya başlıyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bugüne kadar odamıza hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum,” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Haber: Mehmet Mücahit Doğan
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.