Depremde Yıkılan Camii Yenisini Yaptı

Depremde Yıkılan Camii Yenisini Yaptı
Depremde Yıkılan Camii Yenisini YaptıTÜRKOĞLU - 6 Şubat 2023 depremlerinde yıkılan Hacı Mehmet Narlı camii , ailesi tarafından yeniden yaptırıldı.Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi de Narlı Ailesinden Çakallı Hasan Ağa Mahallesi’ne...

Depremde Yıkılan Camii Yenisini Yaptı
TÜRKOĞLU - 6 Şubat 2023 depremlerinde yıkılan Hacı Mehmet Narlı camii , ailesi tarafından yeniden yaptırıldı.
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi de Narlı Ailesinden Çakallı Hasan Ağa Mahallesi’ne Cami 12 şiddetinde depreme dayanacak şekilde yeniden inşaa ederek 10 ay sonra hizmete verdi.
Hayır hasanat , Yaptığı Yatırımlar İle Şehirde Önemli Bir İstihdam Sağlayan Narteks Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Mustafa Narlı, Türkoğlu İlçesine Okul Ve Cami Yaptırdı.
6 Şubat Pazarcık ve Elbistan Merkezli iki depremde doğduğu köyün yıkılan okulu ile camii yaparak hizmete açtı..
Okul açılışı Eylül ayında yapılmıştı.. cami ise cuma namazı ile yöre halkının hizmetine sunuldu.
Narteks Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Mustafa Narlı, Türkoğlu İlçesine Okul Ve Cami Yaptırdı. Kız Kuran-ı Kerim kursu ile öğrenci yurdu da yaptıracağım, diyor..


Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı da olan Mustafa Narlı : Her zaman Kahramanmaraş için gecesini gündüzüne katan ve bu kapsamda özellikle deprem yaralarının sarılması için yoğun gayret gösteren Narteks Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Mustafa Narlı, Türkoğlu İlçesine 12 Derslikten Oluşan Hacı Mehmet Narlı İlk ve Ortaokulunu Kazandırırken Bu Projenin Devamı Olan Cami İnşaatı ise hiçbir ağaca zarar vermeden ve projenin bir parçası olarak yaptı ve cuma namazı ile beş vakit namaz kılınmaya başladığı gibi köyde ki çocuklara kuran kerim dersi de verilmeye başladı.
Benim için çocuklar çok önemli okusunlar , ülkeye faydalı insan olsunlar benim isteğim bu ! diyerek cami de çocuklarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.