Defne Devlet Hastanesi 48 günde tamamlandı

Defne Devlet Hastanesi 48 günde tamamlandı
Muhalefetin Temeli Atılmadı Haberin kon olan Hastane Açılışa HazırDefne Devlet Hastanesi 48 günde tamamlandıDEFNE / Hatay ın Defne ilçesinde , Temeli atılmadığı iddia edilen Hatay'daki hastanenin son hali, görenleri şaşırttı...

Muhalefetin Temeli Atılmadı Haberin kon olan Hastane Açılışa Hazır
Defne Devlet Hastanesi 48 günde tamamlandı
DEFNE / Hatay ın Defne ilçesinde , Temeli atılmadığı iddia edilen Hatay'daki hastanenin son hali, görenleri şaşırttı 48 gün sonra hastane açılışa hazır hale getirildi..
Köy evlerinin yapılmadığını, Defne Hastanesinin temelini atılmadığını 48 gün önce söyleyen Türkiye de ki Muhalefet bakalım özür dileyecek mi ?
Hatay'da yapımı devam eden Defne Devlet Hastanesi'nde 48. güne gelindi. 12 gün sonra hizmete girmesi beklenen hastanenin son durumu ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından görüntü ve fotoğrafları yayınlandı.
Kahramanmaraş merkezili 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin yaralarını sarmaya devam ediyor. 50 binden fazla vatandaşımızın yaşamını yitirdiği felakette en büyük zararı gören şehirlerimizden biri de Hatay oldu. Bölgede evleri enkaza dönen vatandaşlar için çadır ve konteyner kentler kurulurken bir taraftan da hem kalıcı konutların hem de depremde yıkılan hastanelerin temelleri atılmaya başlandı. Bu kapsamda temeli atılan hastanelerden biri de depremde büyük zarar görerek kullanılamaz hale gelen Defne Hastanesi 48 gün sonra açılışa hazır hale geldi..
'Temeli atılmadı' deniliyordu! Hatay'daki o hastanenin son halini görenler gözlerine inanamıyor
"TEMELİ ATILMADI" DENİLMİŞTİ, SON HALİ İNANILMAZ Defne Devlet Hastanesi'nin temelinin atılmasından bu yana 48 gün geçti. Bu süre zarfında hastanenin temelinin atılmadığına dair iddialar ortaya atıldı. Tartışmalar devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin son halini paylaştı. Bakan Koca, "Az kaldı" notuyla yaptığı paylaşımda "60 günde tamamlamak üzere yola çıkmıştık. Hatay Defne Devlet Hastanemizin inşaatı başladıktan 48 gün sonraki durumunu paylaşıyorum" ifadelerine yer verdi.İşte o hastanenin son hali;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.