CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA !

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA !
Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA ! BEKİR DOĞAN KAHRAMANMARAŞ- Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı : “ Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100 yılı...

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı 

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA ! 

BEKİR DOĞAN 

KAHRAMANMARAŞ- Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı : “ Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100 yılı her yerde coşku ile kutlanmaya başlaması üzerine bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı : “ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıl dönümünü heyecanını yaşadığını söyledi. 

Kahramanmaraş Gazetesine bir açıklama yapan Başkan Mustafa Narlı : “ Cumhuriyetin 100’üncü yılını büyük bir heyecanla kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Mustafa Narlı “Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tam 100 yıldır dimdik ayaktadır. Cumhuriyet’imiz 100’üncü yılında da ilk günkü kadar gençtir, heyecan duyuyorum , ” dedi. 

Tek dişi kalmış canavar , medeniyet diyerek insanların kanını emen emperyalistlere karşı verilen mücadele sonunda 100 yıl önce bugünlerde Türk Milleti için en büyük mirasın Cumhuriyet olduğunu vurgulayan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı : “Türk milletinin, tarih boyunca vatanı ve bağımsızlığı uğruna her türlü zulme ve sefalete göğüs gerdiğini, kadın, erkek, yaşlı, çocuk demeden topyekûn korkusuzca mücadele ettiğini, söyledi. 

“Yaşanılan tüm zorluklara rağmen şanlı tarihimiz çok büyük, çok parlak zaferlerle doludur” diyen Narlı , Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusu ve Yüce Türk Milletinin destansı mücadelesinin, 28 Ekim 1923’te Atatürk’ün “Efendiler, Yarın Cumhuriyeti İlan Edeceğiz” sözü ile taçlandığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.