Bütün Mesele İyi Kalabilmekti Aslında

Bütün Mesele İyi Kalabilmekti Aslında
Bu karışıklık,bu kördüğüm,neyin habercisiydi? Hangi ara katılaştı kalplerimiz,karadı yüreğimiz? Ne zaman unuttuk küçücük şeylerle mutlu olmayı? Yoklukta paylaşmayı,bölünmeyi ve daha nicelerini….

Bütün Mesele İyi Kalabilmekti Aslında
Düşüncelerimin duygularımla yoğunlaştığı bir güne başladım. Bakıyorum etrafımdaki insanlara anlamaya çalışıyorum kendimce. Bu karışıklık,bu kördüğüm,neyin habercisiydi? Hangi ara katılaştı kalplerimiz,karadı yüreğimiz? Ne zaman unuttuk küçücük şeylerle mutlu olmayı? Yoklukta paylaşmayı,bölünmeyi ve daha nicelerini….

İyice bir silkelenip artık yeniden en başından hiç pes etmeden,dur durak nedir bilmeden. Saygının,sevginin iyi niyetin tohumlarını ekmeye,ekelim ki dünyamız yeşersin,yeşerdikçe değişsin inanmak başarmanın yarısıdır başarı ise emeğin,mücadelenin yansımasıdır.

Öyleyse;kin ,nefret ,bencillik niye? Vakit şimdi dimdik durma vakti içimdeki gücü yere göğe gösterme vakti. Nasıl mı? Al sırtına gönül heybesini, doldur içini merhamet,vicdan,adalet be güzel olan bütün her şeyle inadına inadına savaş yıkılmak nedir? Bilmezcesine. Nefes aldığın sürece kişiliğini,benliğini hiç kaybetmemen dileğiyle..
Hülya Kiraz’ın Kaleminden..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum