“ 30 Ağustos Türk Milletinin Tarih yazdığı gündür”

“ 30 Ağustos Türk Milletinin Tarih yazdığı gündür”
Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı  “ 30 Ağustos Türk Milletinin Tarih yazdığı gündür” BEKİR DOĞAN KAHRAMANMARAŞ / Ağustos ayının Türk Milletinin zaferlerle dolu bir ayı olduğu için öneminin...

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı  

“ 30 Ağustos Türk Milletinin Tarih yazdığı gündür” 

BEKİR DOĞAN 

KAHRAMANMARAŞ / Ağustos ayının Türk Milletinin zaferlerle dolu bir ayı olduğu için öneminin büyük olduğunu söyleyen Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ; “ Tarihinin hiçbir döneminde esarete boyun eğmeyen, mazisi zaferlerle dolu Aziz Türk milleti  ve şanlı orduları Ağustos ayında zafere imza atmıştır. 

 Kahramanmaraş Gazetesine bir açıklama yapan Başkan Mustafa Narlı : “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı şanlı Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferinin 101. yıl dönümünü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, milletçe, birlik ve beraberlik içinde kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. 

Türklerin Anadolu kapıları Ağustos ayında açıldığını bu sebeple Zaferler ayı olan Ağustos ayı 30 Ağustos Zafer Bayramı ile noktalandığını ifade eden Narlı : “ Her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi; tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden doğuşunun, şahlanışının ve tarih sahnesine yeniden çıkışının ilanıdır. “ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.