Durmaya Dinlenmeye Hakkımız Yok !

Durmaya Dinlenmeye Hakkımız Yok !
MADO Turizm Otelcilik Anadolu Lisesinde Türk Kamu-Sen bağlı sendika başkanlarının bir araya gelmesi, ve her kolu genel başkanın katılması ile Kahramanmaraş'ta deprem şehitleri anıldı.

Türk Sağlık Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özer

Durmaya Dinlenmeye Hakkımız Yok !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ/ Türk Sağlık Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özer Asrın felaketini yaşadığımız günün bu gün yıl dönümü. Tarif edilemez acıların yaşandığı, 11 milyon vatandaşımızın etkilendiği, 50 binin üstünde vatandaşımızın hayatını kaybettiği bir felaketin üzerinden tam bir yıl geçti. Allah bir daha göstermesin," dedi.

MADO Turizm Otelcilik Anadolu Lisesinde Türk Kamu-Sen bağlı sendika başkanlarının bir araya gelmesi, ve her kolu genel başkanın katılması ile Kahramanmaraş'ta deprem şehitleri anıldı.

Türk Sağlık Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özer ev sahibi olarak yaptığı açılış konuşmasın da : " Depremde Türkiye Kamu-sen’e bağlı 99 Deprem Şehitlerimizi Kahramanmaraş şubeleri olarak bizde toprağa verdik.

Kaybettiğimiz tüm arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekanları Cennet olsun.

Canların yanı sıra evler, mekanlar yıkıldı, şehirler yok oldu. Şube binamızda yıkılan binaların arasındaydı.

Geçmişimizin güzel anılar gitti, Kısacası çok şey kaybettik, çok hüzünler yaşadık. Rabbim böylesine felaketleri bir daha yaşatmasın diyorum.

Türk Sağlık Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özer : " Çok acılar yaşandı ama bu süreç Millet ve Memleket için kim canını dişine taktı, kim yardıma koştu kimin işin reklamını yaptı hepsini gördük. Şükürler olsun ki Türkiye Kamu-Sen camiası depremin ilk gününden itibaren başlattığı yardım kampanyaları, kurduğu deprem komisyonu ile yürüttüğü koordinasyon, nakdi ve ayni yardımlar, tüm teşkilatımıza ulaşma gayreti ile yine milletinin, memleketin ve çalışanın yanında olduğunu göstermiştir. Sayın Genel başkanımız başta olmak üzere Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikaların yöneticileri deprem bölgesinde yaptıkları ziyaretler ve çalışmalar gururumuz olmuştur.

Deprem tahribatının giderilmeye, yaraların sarılmaya çalışıldığı bir yılı geride bıraktık. İnanıyorum ki Millet ve Devlet el ele vererek hep beraber bu zorlu süreci tamamlayacağız.

Mehmet Özer;

Biz çalışır Rabbim de nasip ederse zor ve imkansız diye bir şeyin olmadığını bilenleriz.

Şanlı mücadelemizde Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız diye çıktığımız yola çıktığımız ilk andan itibaren başımız dik, yüreğimiz cesur ve duruşumuz nettir.

Ekmek kavgamızın önüne koyduğumuz Türkiye Sevdamız ve bu uğurdaki fedakârlıklarımız bizim en önemli gurur kaynağımızdır.

Bu bilinç ve inançla hareket ederek Kahramanmaraş şubemizi hak ettiği ve layık olduğu yere taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız.

Türk Sağlık-Sen olarak Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının hakkı ve hukuk için mücadelesini hız kesmeden sürdüreceğiz. Çalışanın gür sesi olarak her zaman ve her şartta gerekeni yapmaya, hakkı savunmaya, mağduriyetleri sonlandırmaya devam edeceğiz.

Sayın Genel Başkanımızın ifadeleri olan “ Türkiye Kamu-Sen’e Türk Sağlık-Sen’e omuz vermek, Türk Milletinin geleceğine omuz vermektir” çağrımızı her daim dile getireceğiz.

“Dik Baş, Tok Karın, Mutlu Yarın” düsturu ile bakışını ortaya koyduğumuz şanlı mücadelemizde bayrağı daha yükseklerde ve daha gür bir şekilde dalgalandırma azmimizden de asla vazgeçmeyeceğiz.

Kıymetli Teşkilat Mensuplarımız;

Şeyh Edebali’nin dediği gibi
Durmaya, Dinlenmeye hakkımız yok.
Çünkü, Zaman yok, Süre az!..

Mücadele edeceğiz, Bayrağı zirveye dikeceğiz.
Teşkilatımızın gücüne güç, şanına şan katacağına inandığım birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi bir kez daha taçlandıracağımız toplantımızın başta teşkilatımız olmak üzere Türk Sağlık-Sen ve Türkiye Kamu-Sen ailesine, Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarına, Memurlarımıza, Kahramanmaraş ımıza Milletimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.