Ejder hocamıza geçmiş olsun !

Ejder hocamıza geçmiş olsun !
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde Doç.Dr. Ejder Berk yüksekten düşme sonucu meydana gelen kırıklar hızla iyileşiyor..

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi hocası Doç.Dr. Ejder Berk

Ejder hocamıza geçmiş olsun !

BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde Doç.Dr. Ejder Berk yüksekten düşme sonucu meydana gelen kırıklar hızla iyileşiyor..

KSÜ Tıp Fakültesi hekimlerini ve sevenlerinin korkutan Doç.Dr. Ejder Berk hocanın sağlık durumu her gün biraz daha iyiye gidiyor..

Gazetemize bir açıklama yapan Doç. Dr. Ejder Berk : Bağda, 14 nisan tarihinde yüksekten düşme sonrası sol kol humerus bölgesinde şaft kırığı ve sol bel (lomber 2. vertebra ) bölgesinde kısmi bir kırık oluştu. Sol kola açık ameliyat ile plak implante edildi, üç gün önce taburcu oldum. Bugün sağlık durumum çok iyi dostlara teşekkür ediyorum," dedi.

ejder-berk.jpg

Doç.Dr. Berk : " Olayın ilk anından itibaren yanımdan hiç ayrılmayan sevgili eşim Şuleye, babam ve anneme, kardeşlerime, FTR AD öğr üyeleri Doç Dr Tuba Tülay Koca ve Dr Öğr Üyesi Bilgehan Kolutek’e, ilk müdahaleyi başarıyla gerçekleştiren Doç Dr Fatih Yazar ve Doç Dr Yılmaz İnanç’a, KSÜ Acil ekibine, sayın Dekanımız Prof Dr Hafize Öksüz hocama, Radyolojiden Doç Dr Adil Doğan’a, ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren Prof Dr Ökkeş Bilal, özellikle Doç Dr Duran Topak ve ortopedi ekibine, anesteziden Doç Dr Gökçe Gişi ve Mahmut Aslan’a, hastanede tedavim süresince takibimi yapan kvc sağlık personeline, sıcak ilgilerini eksik etmeyen FTR ekibimize, sayın rektörümüz Prof Dr Alptekin Yasım’a, üniversite ve hastane yönetimimize, meslektaşım sayın milletvekiliniz İrfan Karatutlu’ya, ziyarer ederek, arayarak, dua ederek desteklerini esirgemeyen tüm hocalarıma, meslektaşlarıma, sağlık personeline, dost ve arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Elhamdülillah sağlığımız iyiye gidiyor, toparlanıyoruz, yakında aranızda olurum,! dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.