Uygun Olmayan Alanlar

Uygun Olmayan Alanlar

Kahramanmaraş’ta 5537 orta hasarlı, 9500 mahkemelik, ve binlerce uygun olmayan alan ilan edilen yerdeki bina mağduru var.. bunlardan biri de Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Fırat Görgel..

Uygun olmayan adamın : tez olarak hazırladığı raporla , Çevre Şehircilik Bakanlığı Kahramanmaraş’ta uygun olmayan yer ilan yapması ile binlerce mağdur ortaya çıktı..

Günlerdir sesini duyurmak için her hafta düdük çalarak sesini duyurmaya çalışıyorlar.. siyasi partiler ise bundan rant çıkarmaya çalışıyordu..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör , Orta hasarlı, mahkemelik binaların sorunlarını çözmek için kolları sıvadı, müraacatlar alındı.. şu ana kadar 200 üzerinde binanın sorunu çözüldü..

Süreç devam ediyor.. Uygun olmayan Alan Mağdurları ile alakalı son sözü Fırat Görgel söyledi.

Ak Parti ve Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel: “Bu konuyu açık ve net söylüyorum ben çözeceğim” diyerek son noktayı koydu.. Çünkü kendisi de uygun olmayan alan mağduru..

Fırat Görgel: uygun olmayan alanlarda benim de mülkiyetim var bende mağdurum, ama bunu siyasi malzeme veya siyasi şov yapılmasına karşıyım, bu toplumun kanayan yarası, gerek hukuk yönünden gerekse bakanlık düzeyinde bu konuyu 1 Nisan dan sonra takip ederek biz çözeceğiz,”

Sevgili Okurlarım : Ak Parti ve Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel , çok kararlı vakar bir duruş sergilediğini gördüm.. Yaparsa Ak Parti yapar, bunu biz çözeriz diyor..

Fırat Görgel: “ Benimde orada tapulu mülkiyetim var, uygun olmayan alan diye bir şey olamaz, bu konuyu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmadı yargıda ben çözeceğim, bende mağdurum, öyle de olsa böylede olsa sonuna kadar ben orta hasarlı bina mağdurlarının yanında yer alırım, bulunduğum makam ne olursa olsun,” dedi.

Bu kararlı duruşu bize şunu gösterdi : Nisan ayı içinde Fırat Görgel, Orta hasarlı, Mahkemelik, Uygun olmayan alanlarla ilgili bina sorunlarını tamamını çözeceğini gösteriyor..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının elindeki iki rapora karşılık bir rapor daha hazırlatarak Kahramanmaraş’ta uygun olmayan alan kelimesini silmenin mücadelesini kararlı şekilde vereceğini sözünü verdi.

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel bunu açıklaması bölgede yaşayan vatandaşların yüreğine su serpti ve vatandaş moral oldu..

Kahramanmaraş’ta bilinen bir Avukat olan Fırat Görgel’e herkes güveniyor ve gerek raporla gerekse hukuk önünde bu hakkı alacağına herkes yürekten inanıyor, Nisan 2024 de yeni bir gün yeni bir süreç başlayacak olarak görülüyor..

Haydi hayırlısı diyorum..

Hayırlı Ramazanlar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi