Din Bahsi

Din Bahsi !

    1919 da Kahramanmaraş’a gelen Fransız kuvvetlerini karşılamak üzere : Abdal Halil ağayı çağıran Ermeni Hırlakyan, bir kese altın vererek, davul çalmasını ister..

    Abdal Halil ağa : “ Davulumun kasnağını altınla doldursan bile , bu tokmak bu davula vurmaz, din kardeşimin bağıran vuramam!”  der ve bir kese altını üzerine atar..

    Ağa bu din bahsi der !

    Rıtvan hoca : “ Kalesinde bayrağı olmayan , hür olmayan bir beldede Cuma namazı kılınmaz ! “ diyerek şanlı bayrağımızı kalemize diktiğini bilmeyen Maraşlı yoktur..

    Ezan kalede okunur , Cuma namazı bayrağın altında kılınır..

    Türkiye bugün : Siyonist Yahudilerin işgali altında !

    Nasıl mı ? : Uyan Türk milleti oyun, Gazi Meclisinde 1400 yıl önce gelen gerici din, 400 yıllık Osmanlı hayali diyerek dinimize, geçmişimize atalarımıza hakaret ediliyorsa, biz bugün Siyonist Yahudilerin işgali altındayız demektir.

    PKK ve HDP veya yandaşlarını kim kurdurdu : Amerika Birleşik Devletlerindeki Siyonist haçlılar, Yahudiler..

    Amaç ne ? : Türkiye bölüp parçalayarak, Güneydoğunun zengin topraklarını İsrail’e vermektir.

    Suriye’nin yarısıdan fazlasını alarak, Kilis, Maraş Malatya, dahil Güneydoğu Anadolu bölgesinin tamamını Büyük İsrail Devletine vermektir..

    Bunun için : 1960 dan beri ABD bu planı devreye sokmak için her türlü yola baş vuruyor..

    1960 ve 1980 Darbesinde : “ Bizim Çocuklar Başardı” mesajını veren ABD 15 Temmuz Darbe girişiminde , “ Bizim çocuklar başaramadı” açıklamasını unutmadık..

    ABD Başkanı Joe Bıdan ,” Tayyip siyasi olarak bitireceğim” diyor..

    Sözüm ona bir gazeteci : “ Yalanı büyük söyleyeceksin, ısrarla söyleyeceksin, inanan sayısı artar” diyor ve bu konuda CHP ve yandaşlarına eğitim bile veriyor ..

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu : “ Cumhurbaşkanı imzaladığı ihale ile 6 Milyar Dolar götürdüler , aha belgesi !” diyor..

     Cumhurbaşkanlığı mahkemeye verince : Çark ederek, ben belge var demedim, bilgisi vardır demiştim ,” diyor..

     Büyük yalanın son örneği bu !

     TBMM'de devam eden Öğretmenlik Meslek Kanunu Genel Kurulu'nda söz alan HDP vekili Oya Ersoy, haddi aşan skandal açıklamalarda bulundu.

     Üstelikde Mübarek Regaip Kandili gecesinde..

     Dün de geniş geniş yazdım: PKK kürtlerin değil, Siyonist Yahudilerin kurduğu ve Büyük İsrail Projesinin ürünüdür diye..

     HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy : AK Parti iktidarını hedef alarak 'gerici' olduğunu öne süren Ersoy, "Bugün karşı karşıya olduğumuz yıkım, 500 yıl önceki Osmanlı yönetimini, 1500 önceki dinin toplum ilişkilerini ve 2500 Orta Asya masallarını yeniden kurma hayalidir. Kindar ve dindar nesli yaratma ucubeliğidir." diye konuştu.

     Oysa Gazi TBMM Bir Sütçü İmam çıkıp buna haddini bildirmesi gerekirdi..

     Bir Abdal Halil ağa çıkıp bunun hattını bildirmesi gerekirdi..

     Bir Rıtvan Hoca çıkması gerekirdi..

     Geçen dönem ki Milletvekilimiz Uğur Dilipak bugün mecliste olması gerekirdi..

     Benim dinime, dedelerimiz Osmanlıya, Orta Asya dan Anadoluya gelen büyük dedelerime hakeret eden sözde HDP İstanbul Milletvekilini , ben vekil olarak kabul etmiyorum.. Sadece onu değil tamamını kabul etmiyorum..

     Uyan milletimi uyan, : Kızarak verdiğin oylarla seçilenler senin , atalarına, dinine, kitabına, dedelerine hakaret ediyor uyan uyan..

     12 Şubat 1920 de Maraş Fransızlardan kurtardık ama : bugün ülkemiz maalesef ki Siyonist Yahudilerin iş birlikçilerinin işgali altında , asıl kurtuluş savaşı bugün başlaması gerekiyor.. 2023 de kime oy verdiğini iyi seçmen gerekiyor..

     İktidara kızarak verdiğin oyun soncunun nereye vardığını gör ve iyi düşün artık uyan diyorum..

     3000 yıllık Türk tarihine hançer saplandı , bunu çıkar artık diyorum.. Karabağırımıza saplanan bu hançer kökten çıkarılması gerekiyor..

Uyan artık uyan: Kürt kardeşlerim sizde uyanın PKK yandaşları İsrail projesi Siyonist Yahudilerin projesi, Ermeni projesidir..

     İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi