Şef Osman Ziyafeti !

Şef Osman Ziyafeti !
Şef Osman Ziyafeti !KAHRAMANMARAŞ/ Sevdiklerinize, dostlarınıza, Cuma günü bir ziyafet çekeyim diyorsanız , Cuma Namazı Sonrası Şef Osman gidin derim..Trabzon bulvarı : Menderes Mahallesi de bir süre önce açılan ve her geçen...

Şef Osman Ziyafeti !
KAHRAMANMARAŞ/ Sevdiklerinize, dostlarınıza, Cuma günü bir ziyafet çekeyim diyorsanız , Cuma Namazı Sonrası Şef Osman gidin derim..
Trabzon bulvarı : Menderes Mahallesi de bir süre önce açılan ve her geçen gün kendini yenileyerek devam eden Şef Osman , yeni sunumları ile yemeği ziyafete dönüştürüyor..
Şef Osman Lezzet Diyarının işletmecisi Osman Baltacı : " Kahramanmaraş'a gelen her misafir bizim misafirimiziz bu sebeple en güzel sunumu yaparak , misafirlerimizi mutlu etmek için çalışıyoruz.. Kahramanmaraş'tan güzel bir anı ile ayrılması için her gün yenilenerek yeni yemek lezzetlerle sunun yapıyoruz," dedi.
Damak tadı, lezzet, sunum, ile görsellik insanları etkiliyor bizde yemek de görselliğe önem veriyoruz diyen Şef Osman : " Buyurun gelin farkı görün ! diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.