Dim : " Deprem Bölgesine Ziyaretimi Devam Edecek"

Dim : " Deprem Bölgesine Ziyaretimi Devam Edecek"
Küresel Gazeteciler Konseyi Yönetim Kurulu Adıyaman 'a çıkarmak yaparak Deprem de şehit olan gazetecilerin mezarlarını ziyaret etti.

KGK Adıyaman'da Buluştu

BEKİR DOĞAN

ADIYAMAN / Küresel Gazeteciler Konseyi yönetim kurulu 6 Şubat Depremlerinden büyük yara alan Adayaman'ta toplandı.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim , Adıyaman İl Temsilcisi İbrahim Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Ankara dan sabah uçakla Adıyaman'a geldiler..

KGK İl Temsilcisi İbrahim Arslan : " 6 Şubat depreminden dolayı ilimize gelen acımızı bizimle paylaşan Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanımız M.Ali Dim, Küresel Gazeteciler Konseyi yönetim kurulu üyelerine ve Türkiye’nin diğer illerinden gelen Küresel Gazeteciler Konseyi Temsilcileri ile birlikte Adıyaman Merkez Mezarlığına ziyaret ederek depremden şehit olan meslektaşlarımız ve vatandaşlarımızın kabrine karanfil bıraktık. Fatiha okuduk, Misafirlerimize ilimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Depremde Şehit olan gazeteci üyelerimizin ailelerini ziyaret etmek ve önümüzdeki günlerde deprem bölgesine ziyarette bulunacaklarını ifade eden KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep Nurdağı ve İslahiye, Malatya başta olmak üzere bölge deki 11 ilimize ziyaret planlıyorum," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.