TOKİ Konutları Erdoğan Bekliyor !

TOKİ Konutları Erdoğan Bekliyor !
6 Şubat 2023 depremleri sonrasında inşaatına hemen başlanan kalıcı konut inşaatlarında inceleme yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “ Elinize sağlık inşallah kısa süre sonra hak sahiplerine vereceğiz,” dedi.

TOKİ Konutları Erdoğan Bekliyor !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / 6 Şubat 2023 depremleri sonrasında inşaatına hemen başlanan kalıcı konut inşaatlarında inceleme yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “ Elinize sağlık inşallah kısa süre sonra hak sahiplerine vereceğiz,” dedi.

Bakan Ali Yerlikaya Karacasu bölgesinde depremzedeler için yapılan TOKİ Konutları’nda incelemelerde bulundu. Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın da yer aldığı incelemelerde Bakan Yerlikaya, bölgede vatandaşlarla da bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacağı törenle şehrimizde : Akyar da, Karacasu da, Önsen de Türkoğlu ve Beyoğlu da, Pazarcık, Elbistan, Afşin, Göksun da yapılan ve bugün çevre düzeni ve alt yapısı tamamlanmak üzere olan konutlar deprem zedelere dağıtılacak..

Hemen hemen hazır sayılan konutların dağıtımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.