Okumuştan Bayram Tıraşı !

Okumuştan Bayram Tıraşı !
Okumuştan Bayram Tıraşı !BEKİR DOĞANTÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, Bayram ziyareti yaptığı Berberde makası eline alarak müşteriye bayram tıraşı yaptı.Ziraat Mühendisi olan...

Okumuştan Bayram Tıraşı !
BEKİR DOĞAN
TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, Bayram ziyareti yaptığı Berberde makası eline alarak müşteriye bayram tıraşı yaptı.
Ziraat Mühendisi olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Belediye Başkanlığı çıraklığını kalfalığını Beyoğlu kasabası Belediye başkanı olarak yaparken, ustalık dönemini Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı olarak pekiştiren Başkan Osman Okumuş, Başarılarından sürekli söz ettirmesine bir yenisini daha ekledi..
Türkoğlu Konteyner kentte Berber dükkanında bayram tıraşını Belediye Başkanı Osman Okumuş'un yaptığını gören Türkoğlu halkı hayranlığını gizleyemedi..


Spor tesisleri, yüzme havuzları, Sosyal Belediyecilik alanında sürekli yenilik yaparak yeni adımlar Atan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ; Usta bir berber olduğunu makas tutuşu ve ilk yaptığı tıraşla tam not aldı.
Türkoğlu halkının sevgilisi olan Başkan Osman Okumuş , sıra dışı ziyaretleri ile halkın sürekli gündeminde olan bir başkan olarak önce çıkıyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.