Merhum Mehmet Balduk Unutmadık !

Merhum Mehmet Balduk Unutmadık !
Merhum Mehmet Balduk Unutmadık !BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, TOBB Başkan vekilliği yapan KMTSO Onursal Başkanı Merhum Mehmet Balduk'u vefatının 1. yıl dönümünde unutmadık!..Mehmet...

Merhum Mehmet Balduk Unutmadık !
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, TOBB Başkan vekilliği yapan KMTSO Onursal Başkanı Merhum Mehmet Balduk'u vefatının 1. yıl dönümünde unutmadık!..
Mehmet Balduk iki yönü ile bakmak gerekiyor: Birinci bölümü KMTSO Başkanı olduğu dönemde Kahramanmaraş'a verdiği hizmetler, ikinci bölüm ise TOBB Başkan vekili olarak Türkiye verdiği hizmetler Allah mekanını cennet etsin..
Balduk ailesi Kahramanmaraş yatırım yapan aile.. Mehmet Balduk kızı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ve oğlu Emre Balduk babalarının emanetini daha yukarı taşıma için çalışıyor..


Nazlı Ceylan Balduk 6 Şubat 2023 depremleri sonrası Kahramanmaraş için çırpındığını varını yoğunu deprem zedelere verdiğini unutmadık..
Kendisi de bir deprem zede olduğu halde fabrikası yıkılması hasar görmesine rağmen gece gündüz deprem zedeleri başka illere aktarmak için özel uçak, otobüs seferlerini düzenlediğini unutmadık.
Amcası Mustafa Balduk, Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, Emre Balduk, kısaca Balduk ailesi bu şehrimizin bir değeridir.
Mehmet Balduk Kahramanmaraş ağabeyi, İş dünyası için örnek bir Başkan, örnek sanayici, Türkiye için ufuk ve vizyon adamı..,
Kahramanmaraş için çalışan üreten bir insandı.. Mehmet Balduk , Üretim yapmayan ülke batar," derdi..
Mekanı ve makamı cennet olsun inşallah.
Mehmet Balduk ağabeyimizi unutmadık, vefatının birinci ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyoruz..
TOBB Başkan Vekilliği, KMTSO Başkanlığı, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanlığı, AKEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nazar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunduğu dönemde hep maraş diyen Maraş Sevdalısı bir insan Mehmet Balduk..


Mehmet Balduk: Kahramanmaraş’ın her türlü meselesini masaya yatıran çözüm arayan , Kahramanmaraş Sanayisinin gelişmesinde büyük emekleri olan, Şehrin gelişmesi için kendi işini geri plana atan, gittiği her toplantıda Kahramanmaraş’ı en güzel şekilde temsil eden, Kahramanmaraşlıların ve işçilerinin de çok sevdiği yeri bir türlü doldurulamayan isim olan Merhum Mehmet BALDUK’u vefatının 1. yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyorum. Mekanı cennet olsun. Kahramanmaraş kendisini asla unutmayacak. unutmadı.. Kahramanmaraş Gazetesi olarak bizde unutmadık..
Mehmet ağabeyim Makamın Cennet Olsun, Mehmet Balduk, Deprem Şehitleri , tüm şehitler ve geçmişimiz için Fatiha !..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.