BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUNAtam, sırdaşım, dayanağım, gücüm, hamim, alışkanlığım olan babam Mehmet Çiçek her an aramızda ve önemini hissettiren değerimizdir. 24 Ocak 2007’de sonsuzluğa uğurladığımız babamı, hiçbir zaman...

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Atam, sırdaşım, dayanağım, gücüm, hamim, alışkanlığım olan babam Mehmet Çiçek her an aramızda ve önemini hissettiren değerimizdir. 24 Ocak 2007’de sonsuzluğa uğurladığımız babamı, hiçbir zaman aramızda yok diye aklıma getirmedim.

Yürekten inanarak ve hissederek söylüyorum; anne, baba mekansızdır, çünkü ataların mekanı olmaz, varlıklarını her zaman hissettirir, unutulmazlar. Atalarımız sonsuzluğa uğurlansa da anılar ve günlük yaşantımızın içerisinde hayat bulurlar, yol gösterirler.

Öğretileri ile her yaşımda yol göstericim olan babamın Babalar Günü Kutlu Olsun. Babama rahmet, ailemize sabır, sağlık ve mutluluk diliyorum.

Baba olmak, anatomi ve biyolojik kavramdan çok, yaşatırken yaşamak, hissettirirken hissetmek, sevgi ve şefkatle sarıp sarmalamak ve sahiplenmektir. Baba duygusu her çocuğa erdemli olmaktır, biyolojik bağı olmayanlara da sorumlulukla yaklaşmaktır. Baba demek babacan davranmaktır.

Bu duygularla babaların ve çocuk sahibi olmamakla beraber baba ruhunu taşıyanların, babasız kalan evlatların, “baba” diye seslenecek çocuğunu sonsuzluğa uğurlayanların ve eşi vefat ettiği için çocuklarına anneliğin yanı sıra, babalık da yapan “anne babaların” Babalar Günü’nü kutlarım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.