Vali Ünlüer İSKUR Ziyaret Etti..

Vali Ünlüer İSKUR Ziyaret Etti..
Vali Ünlüer İSKUR Ziyaret Etti..BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, İSKUR Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul ziyaret ederek deprem sonrası çalışmalar hakkında bilgi aldı.6 Şubat 2023 Pazartesi...

Vali Ünlüer İSKUR Ziyaret Etti..
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, İSKUR Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul ziyaret ederek deprem sonrası çalışmalar hakkında bilgi aldı.
6 Şubat 2023 Pazartesi sabah saat 04 17 de Pazarcık Merkezli ilk deprem de Gaziantep yolu üzerindeki fabrikasında yıkılma sonucu elektrik kontağından yangın çıkan ve Şehrin yarıdan fazlasının yıkılması ile müdahale edilemeyen ve yanan İSKÜR fabrikası ve çalışmakta olan fabrikalarında incelemelred bulunan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer , Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör İSKUR Tekstil Fabrikasını Ziyaret Ettine gördükleri gelişmelerden memun kaldıklarını söyledi.
Kahramanaraş Valisi Mükerrem Ünlüer Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ile birlikte şehrin önemli tekstil firmalarından İSKUR’u ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul’dan işletmenin faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı.
Kurtul: " Yanan fabrikamızı bir kenara bıraktık, öncelik OSB deki az hasarlı, orta hasarlı fabrikalarımızdan tamir ve bakımını yaparak, gerekli çalışmaları yaptık, yeni makinalar aldık ve bugün üretime geçme noktasına geldik.. çok şükür , bundan sonra hedefimiz yıkılan ve yanan fabrikamızın yerine yenisini yapmaya başlayacağız.." dedi.
Tekstil fabrikasında incelemelerde bulunan faaliyetlerini sürdüren İSKUR’u vali Mükerrem Ünlüer ile Başkan Hayrettin Güngör ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul’dan işletmenin faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldık. Hamdolsun işletmelerimiz asrın felaketinin ardından üretimlerine kaldığı yerden devam ediyor. Alt ve üstyapının yanı sıra sanayi ve ticaret alanlarıyla da yeni Kahramanmaraş’ı çok daha güçlü ve modern bir şekilde inşa ediyoruz. Şehrimize kazandıracağımız yeni organize sanayi bölgeleri ve ticaret alanlarıyla tekstilden mutfak araç gereçlerine, kuyumculuktan ayakkabıcılığa tüm alanlarda var olan potansiyelimizi daha da artırarak şehrimizin katma değerini yükseltmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.