Kahramanmaraşlı Uçak Sefer Sayısını Artırılmasını İstiyor

Kahramanmaraşlı Uçak Sefer Sayısını Artırılmasını İstiyor
Kahramanmaraşlı Uçak Sefer Sayısını Artırılmasını İstiyorBEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Hafta da 3 gün Ankara, Her gün İstanbul seferine ilave olarak Kahramanmaraşlı her gün Ankara , İstanbul seferinde sefer sayısının artılımasını...

Kahramanmaraşlı Uçak Sefer Sayısını Artırılmasını İstiyor
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Hafta da 3 gün Ankara, Her gün İstanbul seferine ilave olarak Kahramanmaraşlı her gün Ankara , İstanbul seferinde sefer sayısının artılımasını istiyor..
Bugün Hafta da üç gün Ankara Seferi koyan Anadolujet, 1 Eylül den başlayarak Pazartesi Perşembe, Camu ve Cumartesi günleri Ankara Kahramanmaraş Seferi koyacak..
Hafta da üç gün THY İstanbul iki uçak seferi koyarken, 7 gün bir uçak seferi koyuyordu.. 1 Eylül den başlayarak İstanbul Kahramanmaraş her gün iki sefer olarak planlandığını görüyoruz..
Kahramanmaraşlılar ise : Sabah saat 06 00 da Kahramanmaraş Ankara, gece saat 23 00 da ise Ankara Kahramanmaraş uçak seferi istiyor..
Kahramanmaraşlılar : Sabah saat 05 00 de Kahramanmaraş İstanbul, Saat 09 00 da Kahramanmaraş Sabiha Gökçen, saat 12 00 de Kahramanmaraş İstanbul, Saat 22 00 de İstanbul Kahramanmaraş uçak seferi istiyorlar..
Haftanın belli günlerinde
Kahramanmaraş İzmir
Kahramanmaraş Antalya
Her gün Kahramanmaraş Sabiha Gökçen uçak seferi istiyorlar..
Kıbrıs, Almanya, İngiltere, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Fransa, olmak üzere yurt dışı seferleri istiyorlar..
Kahramanmaraş hava alanının iyi olmadığını, sürekli dile getirenler 6 Şubat 2023 depremlerinde günlük 20 seferin yapıldığı Kahramanmaraş hava alanı söyledikleri gibi kötü bir hava alanı olmadığıın bizlere göstirdi.
Bunun için Kahramanmaraş özel sektör ve THY , Anadolujet olmak üzere daha çok uçak seferi istiyoruz," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.