Deniz Kuvvetlerine Yeni Gemiler

Bugün, yerli ve millî savunma sanayimizin ulaştığı üstün seviyeyi ortaya koyan yeni gemilerimizin ve insansız deniz aracımızın, hizmete girmesinin haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Deniz Kuvvetlerimizin gücüne güç katacak olan

TCG İSTANBUL, TCG DERYA, TCG ÜSTEĞMEN ARİF EKMEKÇİ ve MARLİN İnsansız Deniz Aracı'nın teslimi için Yalova Sefine Tersanesinde tören gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen törene Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile katıldı. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün'ün de yer aldığı törende Bakan Yaşar Güler, bir konuşma yaparak şunları söyledi:

ÜLKEMİZE VE SİLAHLI KUVVETLERİMİZE HAYIRLI, UĞURLU OLSUN

“Bugün, yerli ve millî savunma sanayimizin ulaştığı üstün seviyeyi ortaya koyan yeni gemilerimizin ve insansız deniz aracımızın, hizmete girmesinin haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Teşriflerinizle bizleri onurlandırdığınız için zatıdevletlerine şükranlarımı arz ediyor; gemilerimizin ve insansız deniz aracımızın ülkemize, asil milletimize ve Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.