Şehitlere Son Görev

Şehitlere Son Görev
Şehitlere Son Görev

Şehitlere Son Görev

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehadete eren Maraş yiğit evlatları Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ve Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir , Kahramanmaraş Şerefoğlu mahallesi, Göksun da toprağa verildi.

Kahramanmaraş Hava Alanında : Vali Mükerrem Ünlüer, Milletvekileri Vahit Kirişçi , Ömer Oruç Bilal Depgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay , daire müdürleri şehitin yakınlarının katıldığı bir tören yapıldı.
Allah yolunda öldürülenlere ″Ölüler″ demeyin. Bilakis onlar diridirler. Lâkin siz idrak etmezsiniz. Bakara Suresi - 154 Ayet

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Amerika Birleşik Devletlerinin silah ve para vererek desteklediği PKK ve yandaşları tarafından şehadete eren iki Kahraman askerimiz Piyade Sözleşmeli Er Müslim Özdemir Şerefoğlu Mahallesi Mezarlığında kılınan cenaze namazının akabinde dualarla ebediyete uğurladık.

Sözleşmeli Piyade er Emrullah Gülmez ise Hava Alanından Göksun ilçemize götürerek burada toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.