Şehit Emrullah Gülmez'e Mevlit Şerif Okutuldu

Şehit Emrullah Gülmez'e Mevlit Şerif Okutuldu
Ak Parti ve Cumhur İttifakı Göksun Belediye Başkanı Adayı ve Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın , Kuzey Irak da Şehit olan Piyade Söz. Er Emrullah Gülmez’in Mevlid-i Şerifine Katıldık.

Şehit Emrullah Gülmez'e Mevlit Şerif Okutuldu

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın

Makamı Cennet olsun

GÖKSUN / Ak Parti ve Cumhur İttifakı Göksun Belediye Başkanı Adayı ve Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın , Kuzey Irak da Şehit olan Piyade Söz. Er Emrullah Gülmez’in Mevlid-i Şerifine Katıldık.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın : Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun. Vatanı savunmak için , Türklerin Anadolu'ya geldiği günden bugüne kadar sürekli şehit veriyoruz, vatan topraklarını korumak ve kollamak için bugünde şehitler veriyoruz.. Bu haçlı - Hilal savaşı, Gazze , Libya, Irak, Suriye, Miyammar dünyanın dört köşesinde müslümanların kanı akıyor..

Ramazan 'a sayılı günler kaldı, Mübarek aya Gazze de ki zulüm ve soy kırımı sebebi ile göz yaşları içinde gireceğiz, bu sebeple Ramazan ayı gelmeden Şehidimiz Emrullah Gülmez mevlit şerif okutuluyor bugün bizde buradayız makamı cennet olsun," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.