Gazi Aileleri Mehmetçik Omuz Omuza

Gazi Aileleri Mehmetçik Omuz Omuza
Gaziler ve Devlet Erkanı bir arada : Bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimize ve ebediyete uğurladığımız gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz” dedi.

Gaziler Mehmetçikle Omuz Omuza

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ /Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen programda şehit yakınları ve gaziler Mehmetçikle omuz omuza yemek yedi.

Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Jandarma İl Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnal Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ve STK temsilcilerinin de yer aldığı yemek de askerlerimiz, siviller bir arada omuz omuza yemek yedi.

Bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimize ve ebediyete uğurladığımız gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz

Devlet erkanı, askerlerimiz, gazilerimiz ve aileleri, sivil toplam kuruluşu başkanları sohbet ederek yemekde bir araya gelmesi Şehit ve gazi yakınlarına moral verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.