Bakan Yerlikaya’dan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Bakan Yerlikaya’dan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı Mehmetçikler P. Söz. Er Emrullah Gülmez ve Müslüm Özdemir’in ailelerine ve mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

Bakan Yerlikaya’dan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı Mehmetçikler P. Söz. Er Emrullah Gülmez ve Müslüm Özdemir’in ailelerine ve mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , Kahramanmaraş valisi Mükerrem Ünlüer , Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Depgici , Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ilgiler ziyarette hazır bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ve Müslüm Özdemir’in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Ali Yerlikaya , Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı ziyarette şehit aileleri ve şehitler mezarı başında dua okunarak ziyaret edildi.

Göksun’da ikamet eden Emrullah Gülmez ve Dulkadiroğlu ilçesinde oturan Müslüm Özdemir ailelerine baş sağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı.

Bakan Yerlikaya ve beraberindeki heyet, şehit Emrullah Gülmez ve Müslüm Özdemir’i de kabirleri başında dualarla yâd etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.