Kahramanmaraş Meselelerini Konuştuk

Gazeteci Bekir Doğan, Mehmet Taş, Abdurrahman Akbaba , Kahramanmaraş gündemini enine boyuna konuştuk

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç

“Yazık bir ILS Cihazı Alamadık “

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ- Cuma günü Ankara dan Kahramanmaraş gelmek için uçağa binen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş yerine Gaziantep inmesi üzerine bir basın toplantısı düzenleyerek : “ Yazıklar olsun, bir ILS cihazı alamadınız ,” dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Tuba Köksal da içinde olduğu Ankara -Kahramanmaraş seferini yapan uçağa bindiklerini, Kahramanmaraş gelişte Kahramanmaraş semalarında yarım saat uçtuklarını sonra bir anons yapıldı: Metrolojik sebeple ve ekipman yetersizliği sebebi ile Kahramanmaraş hava alanına inemiyoruz, Gaziantep ineceğiz,” dedi.

İyi de bu yeni bir olay değil ki : 8 Yıldır aynı anons ben dinliyorum yeni bir olay değil

Ankara’dan uçağa binersin Kahramanmaraş a gidiyorum diye kendini Gaziantep de bulursun,

İstanbul tan uçağa binersin , Kahramanmaraş yerine kendini Gaziantep de bulursun.. bu yeni bir olay değil..

CHP Kahramanmaraş Millet vekili Ali Öztunç: Maraş inecek uçak antep iniyor Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Tuba Köksal hanım efendi , THY suçluyor bir iki kelime söyleyecektim vaz geçtim.. THY ile DHMİ arasındaki farkı bilmiyor , sorsa söylerdik.. THY bir şirket yolcu taşır, Ulaştırma Bakanlığı DHMİ ise hava alanlarını çalıştırır bu ILS cihazını bakanlığın alması gerekiyor THY değil..

Vekil Ali Öztunç: ILS cihazı yok diye defalarca basın toplantısı yaptım.. TBMM 8 defa konuştum

önerge verdim ama bugüne kadar bir adım yol alamadık..

Savunma olarak: Bir ara Ticaret odası bağış yapacak dediler.. İş adamı bağış yapacak dediler, çalındı dediler, ikinci el geldi kabul etmedik dediler.. takaydınızda ikinci el olaydı ne var ?

Hükümetin yaptığı , Ak Partinin yaptığı iktidar vekillerinin yaptığı çok ayıp, Kahramanmaraşlı bunu hak etmiyor, Belediye başkanına, vekiller hükümete yazıklar olsun, Allah sizi bildiği gibi yapsın..

Öztünç : Türkiye de tüm hava alanlarında ILS cihazı var, yolcunun gitmediği Zafer hava limanında var bizde yok her zaman aynı sorunu yaşıyoruz.. böyle hükumette, iktidar vekillerine, belediye, yazıklar olsun, Allah bildiği gibi yapsın

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Tuba Köksal , Gaziantep hava alanında uçaktan indik : “ THY bizi kandırdı diyor , Bu cihazla THY ne alakası var onlar taşımaca bir şirket, bu cihazı ulaştırma bakanlığı ve DHMİ takacak.. sorsanız bunu biz size söylerdi.. siz daha yeni vekil oldunuz biz bu çileyi yıllardır çekiyoruz, THY taşımacı, suçlu olan DHMİ işletmeci THY yolcu taşıyor

ikinci el geldi kabul etmedik diyorlar, olsun ikinci el olsun takın şu cihazı artık,” dedi.

İsveç NATO girişine niye hayır oyu verdiğini de açıklayan Ali Öztunç:

Kahramanmaraş’ın 8 Milletvekili var biri de benim

Ben hariç diğer vekiller gidip tıpış tıpış İsveç oy verdiler. Kur’an-ı kerimi yakan, PKK ve FETO yuvasına oy verdiler, İsveç NATO girişine ben oy vermedim, Milliyetçi duyurulur..

Kutsal Kitabımız Kuranı kerimi yakan İsveç ben oy veremem, PKK ve FETÖ bağrında besleyen her türlü imkanı sunan İsveç hayır diyoruz, NATO üyeliğine oy veremem..” diye konuşt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.