Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan !

Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan !
1 ayın sultanı Ramazan’ı Şerif için bugün ilk teravih namazı , Pazartesi günü ise oruç tutacağız diyen Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı : “ Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan,” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı

Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan !

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ – 11 ayın sultanı Ramazan’ı Şerif için bugün ilk teravih namazı , Pazartesi günü ise oruç tutacağız diyen Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı : “ Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan,” dedi.

İlk teravih ilk sahur için bugün akşam camilere teravih namazın koşarken, gece ise sahur için kalkacağız.. 11 Mart Pazartesi günü ise ilk orucumuzu tutacağımızı belirten Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı , Kahramanmaraş Gazetesine bir açıklama yaptı.

On bir Ayın Sultanı, Ramazan -ı Şerif Müslümanlar ibadetlerinin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye dikkat edecek. Ramazan ayı içerisinde Kur-an’ı Kerim’in indirildiği gece olan Kadir Gecesi idrak edilecek.

Genç, yaşlı ve çocuk binlerce Müslüman merakla beklediği Ramazan ayı Bugün akşam ilk teravih , gece ilk sahur ile başlıyor.. Müslümanların Ramazan -ı Şerif aylarını tabrik ediyorum.” dedi.

Hoş Geldin Şehri Ramazan diyorum, Bu sene Toplam 30 gün sürecek Ramazan ayı bu yıl 11 Mart Pazartesi günü başlayacak ve 9 Nisan Salı günü sona erecek. Ramazan Bayramı 1. günü 10 Nisan Pazartesi inşallah hep beraber kutlayacağız,” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.